Asiaa henkilötietojen tietosuojasta ja sivuston www.matkatar.com -sivuston tietoturvasta

 

Verkkosivuston www.matkatar.com omistaa AEA-Services Oy.

Ottamalla yhteyttä meihin verkkosivustojen kautta hyväksyt, että AEA-Services Oy käsittelee tietojasi tutkimus- ja markkinointitarkoituksessa. Sitoudumme käsittelemään tietoja luottamuksellisesti tietosuoja-asetuksen mukaisesti, ja vain tiedonkeruun alkuperäisessä käyttötarkoituksessa ja voit milloin tahansa poistaa tietosi rekisteristämme lähettämällä viestin osoitteeseen:

info (at) matkatar.com.

 

Osaa markkinointirekisteristämme ylläpitää The Rocket Science Group (MailChimp® -sähköpostipalvelu) ja tämän palveluntuottajamme tietosuojaa ja yksityisyydensuojaa koskeviin asioihin voit tutustua verkkosivustolla www.mailchimp.com. Sivustomme hyödyntää evästeitä siinä määrin, kuin se on tarpeen laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamiseksi esimerkiksi chat-asiakaspalvelussa. Käyttämällä verkkopalvelujamme, et joudu seurattavaksi tai ilmoittaudu tietämättäsi markkinointirekisteriimme, ellet itse ilmaise erillistä tahtoa siihen.

 

Kaikissa verkkopalveluissamme ja sisäisissä järjestelmissämme käytämme korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja.

Tietosuojavastaava: Evy Kaarina Grindstaff

 

*****

AEA-Services Oy:n markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjä: AEA-Services Oy / matkatar.com

OSOITE

Sähköposti: info (at) matkatar.com

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään AEA-Services Oy liiketoiminnan analysointiin sekä palvelujen ja tuotteiden markkinointiin.

 

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja, tietoja markkinointitoimenpiteistä, henkilötietojen lähteet

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

 

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta AEA-Services Oy:n ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

 

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

 

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi.

 

*****

 

AEA-Services Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä: AEA-Services Oy

OSOITE

Sähköposti: info (at) matkatar.com

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään AEA-Services Oy:n palvelujen ja tuotteiden tuottamiseen ja laskutukseen.

 

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja; ja matkan varanneelta henkilöltä matkan suorittamiseen vaaditut henkilötiedot, kuten henkilöturvatunnuksen, passin numeron, mahdolliset matkan suorittamiseen vaikuttavat allergiat ja sairaudet.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

 

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan luovuttaa matkan viralliselle järjestäjälle ja yhteistyökumppanille siinä tapauksessa, että se matkan järjestämisen kannalta edellytettävää. Muussa tapauksessa rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta AEA-Services Oy:n ulkopuolisille tahoille tai EU-maiden ulkopuolelle.

 

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

 

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi. Huomioithan, että joissain tapauksissa tietojen poisto saattaa aiheuttaa sen, ettemme voi enää palvella teitä.

 

Emme vastaa tietosuojasta koskien kolmansien osapuolien palveluita, joita on tarpeen käyttää palveluidemme tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi logistiikan palveluita meille tuottavat yhtiöt, tavarantoimittajamme tai palveluntuottajamme.

 

AEA-Services Oy 11.6.2018